Novartis har valt Medical Affairs som creative agency i Norden

Efter en lång och krävande urvalsprocess har Medical Affairs blivit utsedd till ”prefered vendor” för Novartis på den nordiska marknaden.  Sedan tidigare har byrån ett pågående samarbete med Novartis ögonteam där vi bland annat skapar artiklar och reportagefilmer för deras nyhetstidning ”På Näthinnan”

– Det här är en bekräftelse på att vi kan möta upp alla de kompetenskrav som de stora läkemedelsföretagen kräver och behöver. Med det nya samarbetet öppnas det upp möjligheter att fördjupa samarbetet med Novartis inom samtliga terapiområden, säger Mikael Randau, creative director och medicinsk copywriter på Medical Affairs.

Novartis tillhör ett av världens största läkemedelsföretag med ledande läkemedel inom dermatologi, hematologi, kardiologi, luftvägar, oftamologi, neurologi,  onkologi och reumatologi.