Filmade produktpresentationer säkrar läkemedelslanseringar

Inspelning av produktpresentation för Besins Healthcare.

I tider då läkemedelsbolagens möjligheter att genomföra säljbesök i sjukvården begränsas har Medical Affairs fullt upp. Produktlanseringar behöver fortfarande genomföras och ett flertal kunder har börjat efterfråga filmade produktpresentationer. Vi på Medical Affairs har därför utvecklat vårt upplägg för att passa de rådande omständigheterna. I korta filmsnuttar presenterar kundens säljare och produktansvariga sina terapiområden samt hur de nya produkterna fungerar och de studier som ligger till grund för godkännanden.

Under sommarmånaderna har Medical Affairs filmat produktpresentationer för såväl Novartis som Besins Healthcare. Dessutom är vi i full gång med att producera en rekryteringsfilm och en instruktionsfilm till ett stort EU-finansierat forskningsprojekt om ofrivillig barnlöshet för ReproUnion.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag att nå ut med er information, trots social distans och besöksbegränsningar i sjukvården? Kontakta oss, så berättar vi mer.