Digital awarenesskampanj inom manshälsa har nått över 50.000 personer

Awarenesskampanjen för Besins Healthcare Nordic, som Medical Affairs producerat, har visat att det finns en stor efterfrågan på information om mäns hälsa i Norden. Under de första månaderna av den digitala kampanjen har över 50.000 personer besökt någon av de fyra hälsoportalerna för Sverige, Danmark, Norge eller Finland.

Under våren kommer hälsoportalerna att uppdateras med ytterligare information om testosteronbrist, samt nya sidor som förklarar godartad prostataförstoring och potensproblem. Senare under året kommer ytterligare tips, råd och sjukdomstillstånd att lyftas, med målet att fler män ska intressera sig för sin hälsa, bli uppmärksamma på eventuella symtom samt våga tala om sina problem med anhöriga eller sin läkare.

Exempel på filmer och hemsida som Medical Affairs har producerat ser du här.