Digital omvärldsbevakning ger ovärderlig kunskap

Medical Affairs arbetar nu med omvärldsbevakning via Mention.

Vi på Medical Affairs arbetar ständigt med att bredda erbjudandet till våra kunder. Därför använder vi nu det digitala verktyget Mention, för omvärldsbevakning. Via Mention kan vi följa kundernas målgrupper i sociala medier, forum, nyhetsmedier och bloggar. Omvärldsbevakningen ger oss värdefull information om vad målgrupperna säger om kundernas produkter, vad som engagerar dem samt vilka influencers som är potentiella varumärkesambassadörer. Med dessa insikter kan vi nu på ett ännu mer initierat sätt föra en dialog med marknaden, för att lyfta våra kunders varumärken till en ännu högre nivå.

Om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa er till djupare insikter om er marknad – kontakta vår digitala strateg Christer Persson på