Strategisk kommunikationspartner till Besins Healthcare Nordics

Medical Affairs har inlett ett samarbete med Besins Healthcare vilket genererat till flera nya projekt.

Inledningsvis har det handlat om kommunikationsstrategi, positionering och varumärkesuppbyggnad, lansering och re-lansering av Besins HRT-produkter, samt att introducera företaget i Norden. Exempel på produktioner är patient- och produktbroschyrer, säljkampanjer, expomaterial, hybridhemsida och film som berättar om företagets historia.

En ny grafisk profil för den nordiska marknaden har också tagits fram.

I det fortsatta samarbetet planeras att slå hål på myter kring testosteron och östrogenbehandling med hjälp av digitala awernesskampanjer.

Om Besins Healthcare Nordics

Besins Healthcare grundades i Frankrike 1885 av läkaren och apotekaren Abel Besins. I dag är Besins ett av världens ledande läkemedelsföretag inom hormonsubstitutionsbehandling för både kvinnor och män. De har ca 900 anställda, ett forskningscentrum i Washington, USA samt tillverkning i Frankrike, Belgien, Spanien och Thailand. Deras hormonsubstitutionsprodukter finns i dag tillgängliga i över 100 länder.


Medical Affairs är en fullservicebyrå specialiserad på läkemedel och hälsa. 

Vi är en reklambyrå som alltid levererar resultat utifrån kundernas mål, vision och budget. Vår långa erfarenhet av läkemedelsindustrin gör att vi sparar tid åt våra kunder. Vi kan beslutsprocesserna inom hälsovårds- och apotekssektorn i Norden.

Vi kan läsa vetenskapliga artiklar och vi skriver medicinska texter och har stor erfarenhet av de flesta terapiområden. 

Reklambyrån erbjuder en unik sammansättning av kompetenser. Allt från medicinska experter och reklamkreatörer till experter på såväl PR som digitala medier.